• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 25: pastasalade met gerookte kip, zomerse Zuid-Italiaanse groentestoof en meer!
Noedelsoep met sesam kip, ei en paksoi
Lifestyle

Weekmenu week 25: pastasalade met gerookte kip, zomerse Zuid-Italiaanse groentestoof en meer!

Nieuwe week, nieuw weekmenu! Mag de temperatuur van jou ook wel wat omhoog schieten? Wij halen het zonnetje in huis met een aantal overheerlijke, zomerse gerechten! Ontdek onder andere een heerlijke pastasalade, een zomerse Zuid-Italiaanse groentestoof en een eiwitrijke Caesar salade.

High protein caesar salad

High protein Caesar salad

De klassieke Franse Caesar salad kennen we allemaal, maar wat denk je van deze high protein Caesar salad? Ideaal wanneer je let op je eiwitinname. Deze maaltijd is de perfecte start van een nieuwe week!

Harissa Gehaktballen Met Parelcouscous

Harissa gehaktballen met parelcouscous

Zelfgemaakte gehaktballen met harissa gecombineerd met parelcouscous en gegrilde aubergine. Dat klinkt toch heerlijk? Deze smaakvolle maaltijd staat in 30 minuten op tafel, ideaal voor doordeweeks!

Aubergine Katsu Curry 1

Aubergine katsu curry

Op zoek naar een heerlijke, plantaardige maaltijd? Probeer zeker deze aubergine katsu curry! Het is de vegan variant van de Japanse katsu curry. Serveer met pandanrijst, knapperige bosui en natuurlijk de superlekkere currysaus!

Yellow curry met garnalen en rijst

Yellow curry met garnalen en rijst

Ben je dol op de Aziatische keuken? Maak dan deze yellow curry met garnalen en rijst! De currypasta maak je zelf en dat maakt het gerecht nóg lekkerder. Een zachte curry boordevol kruiden in combinatie met garnalen, groenten en rijst.

Pastasalade met gerookte kip en abrikoos-0009 Low_res

Pastasalade met gerookte kip en abrikoos

Een echt zomergerecht is natuurlijk een verfrissende pastasalade! Wij kiezen voor een goedgevulde pastasalade met gerookte kip, feta, abrikoos en een zelfgemaakte citroen-basilicum dressing. Makkelijk om te maken en daardoor staat deze heerlijke salade binnen no time op tafel.

Zomerse Zuid Italiaanse Groentestoof 0008 Low Res

Zomerse Zuid-Italiaanse groentestoof

Waan jezelf voor even in het zonnige Zuid-Italië met deze smakelijke groentestoof! Stoofgerechten alleen in de winter? Zeker niet, en dat bewijst dit gerecht! Lekker met aubergine, courgette, paprika, cherrytomaten, rode ui, aardappelen en natuurlijk verschillende smaakmakers.

Noedelsoep met sesam kip

We sluiten de week af met een typische Japanse maaltijd: noedelsoep met sesam kip, ei en paksoi. De basis is uiteraard een goede bouillon, die we vullen met noedels, groenten, kip en ei. Een heerlijk maaltje waar je na 25 minuten voorbereiding al van kan gaan genieten!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via