• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 7: babi pangang uit de slowcooker, pizza met rode pesto en burrata en meer!
Kip uit de oven met za’atar
Lifestyle

Weekmenu week 7: babi pangang uit de slowcooker, pizza met rode pesto en burrata en meer!

Van smaakvolle pasta recepten tot recepten uit de slowcooker, we hebben weer een lekker weekmenu voor je klaarstaan! Ga deze week aan de slag met babi pangang uit de slowcooker, pasta met een zelfgemaakte tomaat-paprikasaus en een comfort food recept voor de zondag!

Babi Pangang Uit De Slowcooker

Babi pangang uit de slowcooker

Koken met een slowcooker, ideaal voor de start van een nieuwe week! De slowcooker neemt namelijk het werk van je over, waardoor jij ‘s avonds nog maar weinig hoeft te doen. Probeer deze babi pangang en geniet van een mals stukje vlees.

Bruine bonenschotel met rijst

Bruine bonenschotel met rijst

Makkelijk te maken en ontzettend smaakvol: bruine bonenschotel. En het leuke bij dit recept is dat je helemaal niet doorhebt dat het een vegan gerecht is. Maak de maaltijd compleet met wat rijst en garneer met verse koriander.

Pasta met geroosterde tomaat-paprikasaus

Pasta met geroosterde tomaat-paprikasaus

Breek de werkweek met een lekkere pasta. Dit gerecht zet je binnen 30 minuten op tafel, het zit boordevol groenten als roma tomaten, puntpaprika’s en sjalotten en het wordt op smaak gebracht met kruiden als uien- en knoflookpoeder.

Thaise Garnalen Met Bloemkoolrijst 1

Thaise garnalen met bloemkoolrijst

Op donderdag gaan we voor Thaise garnalen met bloemkoolrijst. Lekker, snel, makkelijk en ook nog eens koolhydraatarm door te kiezen voor bloemkoolrijst. Een vleugje spice en pit met een frisse touch van limoen maken het compleet.

Pizza Met Rode Pesto En Burrata 2

Pizza met rode pesto en burrata

Vandaag is het Internationale Pizzadag! Hoog tijd dus voor een heerlijke pizza. We kiezen voor een groentebodem die we beleggen met rode pesto, ui, zongedroogde tomaatjes en olijven en we toppen ‘m af met burrata. Genieten!

Kip uit de oven met za’atar

Kip uit de oven met za’atar

Op zaterdag gaan we voor een AVG’tje boordevol smaak. De kip bereiden we namelijk in de oven met za’atar, een kruidenmix uit het Midden-Oosten, waardoor hij ontzettend smaakvol én mals wordt. Serveer met aardappelpartjes, wortelen en yoghurtsaus.

Loaded fries met kabeljauw en zeekraal

Sluit de week af met deze verrukkelijke loaded fries met kabeljauw. Comfort food waar je écht van gaat genieten. De combinatie van kabeljauw, ansjovis, rode pesto, zeekraal en tomaat is fantastisch en de perfecte afsluiter van deze smaakvolle week!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via