Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang wekelijks receptinspiratie in je mailbox.

Kleurrijk kabeljauw pakketje

Pakketjes zijn altijd leuk om te krijgen, vooral als ze op je bord liggen en gevuld zijn met vis, groente en aardappeltjes. Pak snel uit en geniet van deze kleurrijke maaltijd.

NiveauGemiddeld

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding15 minutenKooktijd20 minutenTotale Tijd35 minuten

Ingrediënten
 130 gr geraspte wortels
 1 rode paprika
 1 prei
 Peper en zout
 1 el olie
 260 gr kabeljauwfilet
 3 el tomatentapenade
 400 gr krieltjes in schil
 2 el kruidenboter

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de wortel en paprika in dunne reepjes en de prei in ringen. Verdeel de groente over twee stukken bakpapier en breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de groente de olie.

2

Leg de kabeljauwfilet op de groente en smeer op de bovenkant van de kabeljauwfilet de tomatentapenade. Vouw het bakpapier als een pakketje dicht.

3

Was de krieltjes en maak ze droog. Snijd de krieltjes doormidden en besmeer de binnenkant met kruidenboter. Strooi naar smaak zout over de kruidenboter en leg de twee halve aardappelen weer tegen elkaar. Pak de krieltjes per 5 stuks in met aluminiumfolie.

4

Plaats de aardappelpakketjes en de vispakketjes 20 min. in de oven. Controleer met een vork of de aardappels gaar zijn.

Ingrediënten

Ingrediënten
 130 gr geraspte wortels
 1 rode paprika
 1 prei
 Peper en zout
 1 el olie
 260 gr kabeljauwfilet
 3 el tomatentapenade
 400 gr krieltjes in schil
 2 el kruidenboter

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de wortel en paprika in dunne reepjes en de prei in ringen. Verdeel de groente over twee stukken bakpapier en breng op smaak met peper en zout. Besprenkel de groente de olie.

2

Leg de kabeljauwfilet op de groente en smeer op de bovenkant van de kabeljauwfilet de tomatentapenade. Vouw het bakpapier als een pakketje dicht.

3

Was de krieltjes en maak ze droog. Snijd de krieltjes doormidden en besmeer de binnenkant met kruidenboter. Strooi naar smaak zout over de kruidenboter en leg de twee halve aardappelen weer tegen elkaar. Pak de krieltjes per 5 stuks in met aluminiumfolie.

4

Plaats de aardappelpakketjes en de vispakketjes 20 min. in de oven. Controleer met een vork of de aardappels gaar zijn.

Kleurrijk kabeljauw pakketje

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.