Krakelingen met bruine basterdsuiker, kaneel, citroen en kandijsuiker

Premium recepten

Chiazaad pudding

Ontgrendel Premium recepten met een gratis account

Met een gratis account op Eatertainment.nl krijg je toegang tot verschillende handige functies. Met een account ontgrendel je ook Premium recepten: van een smeuïge bananenbrownie tot romige pasta met zalm.

Zo nu en dan heb je gewoon zin in zoet nagerecht. Laat deze recepten daar perfect op aansluiten! Of je nu kiest voor een gebakje of dessert, deze gerechten zijn heerlijk om je diner mee af te sluiten.

Begin je dag lekker zoet met deze premium recepten! Pak uit met een heerlijke bananensplit of ga voor een verantwoord ontbijtje met dit chiapudding recept. Eén ding is zeker: hier maak je elke zoetekauw gelukkig mee!

Smakelijke hoofdgerechten

Van een romige pasta met zalm tot een rösti met spinazie en feta, onze premium hoofdgerechten zijn heerlijk! Maak een profiel aan, ontgrendel het recept en plan hem in via je persoonlijke menuplanner.

Mexicaanse Borrelplank Met Brenda Kookt

Tex-Mex plank van Brenda Kookt

De Tex-Mex keuken leent zich uitstekend voor een gezellige avond. Ruil je standaard taco-avond eens in voor deze goedgevulde ‘sharing’ plank. Vul de plank met lekkere hapjes zoals taco’s, tomatensalsa en taquitorolletjes. Voor ieder wat wils! Brenda van Brenda Kookt heeft de plank met zorg gevuld.