Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool fijn en meng deze met zout. Meng het geheel goed door elkaar met je handen. Laat 10 min. staan zodat de witte kool wat zachter wordt.
2
Verwarm de zonnebloemolie ongeveer 1 min. op laag vuur. Voeg het kerriepoeder toe en roer door. Door de olie kort te verwarmen trekt de smaak van het kerriepoeder beter in de olie.
3
Snijd de dille fijn. Meng voor de saus de mayonaise, 2 el van de kerrieolie, mosterd en de dille goed door elkaar en zet apart.
4
Snijd de melkbroodjes aan de bovenkant over de lengte in. Bak deze 3 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
5
Bak de chipolataworstjes gaar in een koekenpan of op een gourmetstelsel. Snijd de bosui in ringetjes en verkruimel de tortillachips.
6
Beleg de broodjes met wat witte kool. Leg een chipolataworstje op de witte kool, gevolgd door 3 schijfjes augurk. Verdeel de hotdogsaus en ketchup over de hotdog en top af met bosui en de verkruimelde tortillachips.
Mini hotdogs met chipolataworstjes
Mini hotdogs met chipolataworstjes

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Tussendoortjes
Cuisine
Amerikaans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via