• Home
  • Lifestyle
  • Lekker & snel weekmenu: burrito met gehakt, orzo risotto en meer!
tacos met pulled oesterzwam en guacamole
Lifestyle

Lekker & snel weekmenu: burrito met gehakt, orzo risotto en meer!

Weinig tijd om te koken, maar wel zin in een lekkere maaltijd? Met de recepten in dit weekmenu helpen we je op weg en kan je de hele week genieten van lekkere, maar snelle maaltijden. Van een rijkgevulde burrito tot een romige pasta met ‘nduja en van taco’s met pulled oesterzwam tot orzo risotto met zalm. Ontdek nu de recepten en ga zelf aan de slag!

Sticky spruitjes met udon noedels

Sticky spruitjes met udon noedels

Voor de maandag gaan we voor een Aziatische maaltijd, namelijk udon noedels met sticky spruitjes. De udon noedels nemen alle sauzen goed op, doordat ze een beetje plakkerig zijn. Heerlijk in combinatie met de sticky spruitjes.

Romige pasta met ‘nduja en ricotta

Romige pasta met ‘nduja en ricotta

Er is niets lekkerder dan een romige pasta. Deze pasta maken wij compleet met ricotta en ‘nduja, een pittige en smeerbare worst met flink wat pepers en knoflook. Lekker makkelijk én snel, ideaal voor de drukke dinsdagavond!

tacos met pulled oesterzwam en guacamole

Taco’s met pulled oesterzwam

Wist je dat je met pulled oesterzwam de perfecte vleesvervanger hebt? Door de structuur heeft het veel weg van vlees, waardoor je het geen moment mist. Heerlijk op taco’s met frisse guacamole.

Zoete aardappelstamppot met halloumi

Zoete aardappelstamppot met halloumi

Wij houden van snelle stamppotten zoals deze zijdezachte zoete aardappelstamppot in combinatie met romige spinazie en zoute halloumi. Een smaakbommetje voor de donderdag!

Burrito met gehakt en koolsla

Burrito met gehakt en koolsla

Start het weekend met comfort food en kies voor deze snelle burrito. Rijkelijk gevuld vanbinnen met kruidig gehakt en frisse koolsalade, knapperig vanbuiten en slechts in 15 minuten op tafel!

Flatbread pizza’s met chorizo

Flatbread pizza’s met chorizo

Zaterdag is pizzadag! Met dit recept geniet je al in 20 minuten van flatbread pizza’s. De flatbreads zijn lekker dun en worden knapperig in de oven. Maak af met pittige chorizo en zoete tomaatjes en het genieten kan beginnen.

Orzo risotto met zalm en doperwten

Liefhebber van risotto, maar geen tijd om uren in de keuken te staan? Vervang de risotto voor orzo en binnen 20 minuten heb je al een verrukkelijke maaltijd klaarstaan.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via