• Home
  • Lifestyle
  • Vegetarisch weekmenu: romige pasta, salade met perzik en taco’s
Salade Met Perzik 2
Lifestyle

Vegetarisch weekmenu: romige pasta, salade met perzik en taco’s

We hebben weer een heerlijk weekmenu voor je klaarstaan met 7 smaakvolle vegetarische recepten! Met heerlijke pasta’s tot goedgevulde salades en gerechten boordevol groenten, er is genoeg variatie in het weekmenu. Maak het jezelf gemakkelijk en krijg antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?‘ met het weekmenu!

Groentenstoof Uit De Slowcooker 1

Ratatouille uit de slowcooker

Start de week met een gerecht boordevol groenten. Wanneer je ratatouille bereid in de slowcooker, krijgt het een boterzachte structuur zonder de smaak te verliezen. Na 10 minuten bereiden neemt de slowcooker het werk van je over. Ideaal!

romige pasta met champignons

Romige pasta met champignons

Smaakvol, vol kaas en lekker romig. Deze pasta is dé maaltijd waar jij op de dinsdag zin in hebt! Al in 20 minuten zet je dit heerlijke gerecht op tafel. Lekker met witte champignons, kastanjechampignons én oesterzwammen.

Salade Met Perzik 2

Salade met perzik en noten

Een frisse maaltijd om de week mee te breken! Deze salade is heerlijk fris en ideaal voor wanneer je zin hebt in een lichte, maar vullende maaltijd. De sappige perziken, romige mozzarella, frisse spinazie en knapperige pecannoten zijn de perfecte combinatie.

Noedels met oesterzwam en gember

Noedels met oesterzwam en gember

Op de donderdag gaan we voor een snelle vegetarische wok met oesterzwam en een zelfgemaakte gembersaus. De saus maak je gemakkelijk met honing, ketjap, sojasaus, knoflookpoeder en natuurlijk gember. Smaakvol en makkelijk om te maken!

Zelfgemaakte gnocchi met salieboter

Zelfgemaakte gnocchi met salieboter

Zin om uitgebreid te koken op de vrijdagavond? Maak dan je eigen gnocchi! Met maar 4 ingrediënten maak je al de lekkerste gnocchi zelf. Bak ze vervolgens krokant in een smaakvolle salieboter, top af met Parmezaans kaas en het genieten kan beginnen.

flammkuchen geitenkaas en spinazie

Flammkuchen met geitenkaas en spinazie

Het weekend vieren we natuurlijk met een guilty pleasure. Deze flammkuchen is een heerlijke variant op de traditionele flammkuchen met spekjes en ui. De spekjes laten we achterwege en vervangen we door geitenkaas. Lekker rijk en romig van smaak!

Taco’s met pulled oesterzwam

Altijd een goed idee: taco’s. Deze keer vullen we de taco’s met heerlijke pulled oesterzwam en zelfgemaakte guacamole. Vol van smaak én hartstikke snel klaar. Ideaal om de week mee af te sluiten!

Meer inspiratie? Bekijk een van onze andere weekmenu’s: snel & simpel, vegetarisch of een combi van vlees, vis en vega. Of bekijk al onze recepten.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via