• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 1: broccolistamppot, frittata met zalm en meer!
Gevulde aubergine met tomatenrijst
Lifestyle

Weekmenu week 1: broccolistamppot, frittata met zalm en meer!

Het nieuwe jaar is aangebroken! Tijd voor nieuwe weekmenu’s. Deze eerste maand van het nieuwe jaar focussen we op bewust lekkere recepten. Koolhydraatarme recepten zoals de vega courgetti bolognese of gevulde flespompoen. Ontdek dit gevarieerde weekmenu met heerlijke recepten.

Pasta met sardines en groene olijven

Pasta met sardines en groene olijven

Op maandag kiezen we voor een pasta met sardines en groene olijven. Een populair gerecht uit het zuiden van Italië, vooral op Sicilië. De pasta is gemakkelijk om te maken en staat binnen een kwartiertje op tafel. Top de pasta af met Parmezaanse kaas, en je maaltijd is compleet!

Broccolistamppot Met Hete Kip

Broccolistamppot met hete kip

Een heerlijke frisse broccolistamppot voor op de drukke dinsdag. We voegen hete kip aan de stamppot toe die we kruiden met paprikapoeder en chilivlokken en bereiden in een saus van chilisaus en ketjap. Superlekker!

Bloemkoolstoof met naan

Bloemkoolstoof met naan

We hebben een topper voor de woensdag, namelijk bloemkoolstoof met naan. Een voedzaam, vegetarisch gerecht dat ook nog eens budgetproof is. Dip met de zachte naan in de bloemkoolstoof en geniet van dit heerlijke gerecht als avondeten!

Vega Courgetti Bolognese 2

Vega courgetti bolognese

Voor donderdag hebben we een koolhydraatarm én vegetarisch gerecht. Deze courgetti bolognese zit boordevol groenten en smaak. Bestrooi met Parmezaanse kaas en je hebt een heerlijke maaltijd. De courgetti staat binnen 20 minuten op tafel, fijn voor een drukke donderdag.

Frittata Met Gerookte Zalm 2

Frittata met gerookte zalm

Begin het weekend goed met deze frittata met prei, gerookte zalm, tomaten en kaas. Een heerlijk gerecht dat vol zit met eiwitten en goed vult. Heerlijk én gezond comfort food voor de vrijdagavond!

Gevulde aubergine met tomatenrijst

Gevulde aubergine met tomatenrijst

Zin in iets anders dan normaal? Dan zijn deze gevulde aubergines dé oplossing. Ze zijn harstikke lekker, voedzaam en ook nog vegetarisch! We vullen de aubergines met tomatenrijst, kikkererwten en feta. Binnen 40 minuten staat dit recept op tafel, heerlijk voor een relaxte zaterdag!

Goulash met aardappelpuree

Op zondag heb je vaak wat meer tijd om in de keuken te staan, daar maken we dan ook goed gebruik van met deze Hongaarse goulash met aardappelpuree. Het gerecht zit vol met eiwitten waardoor het goed vult. Makkelijk om te maken!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via