Het nieuwe jaar is aangebroken! Tijd voor nieuwe weekmenu’s. Deze eerste maand van het nieuwe jaar focussen we op bewust lekkere recepten. Koolhydraatarme recepten zoals de vega courgetti bolognese of gevulde flespompoen. Ontdek dit gevarieerde weekmenu met heerlijke recepten.
Pasta met sardines en groene olijven
Op maandag kiezen we voor een pasta met sardines en groene olijven. Een populair gerecht uit het zuiden van Italië, vooral op Sicilië. De pasta is gemakkelijk om te maken en staat binnen een kwartiertje op tafel. Top de pasta af met Parmezaanse kaas, en je maaltijd is compleet!
Gevulde aubergine met tomatenrijst
Zin in iets anders dan normaal? Dan zijn deze gevulde aubergines dé oplossing. Ze zijn harstikke lekker, voedzaam en ook nog vegetarisch! We vullen de aubergines met tomatenrijst, kikkererwten en feta. Binnen 40 minuten staat dit recept op tafel, heerlijk voor een relaxte zaterdag!
Op zondag heb je vaak wat meer tijd om in de keuken te staan, daar maken we dan ook goed gebruik van met deze Hongaarse goulash met aardappelpuree. Het gerecht zit vol met eiwitten waardoor het goed vult. Makkelijk om te maken!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment