• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 11: noedels met oesterzwam, Italiaanse ossobuco en meer!
ossobucu
Lifestyle

Weekmenu week 11: noedels met oesterzwam, Italiaanse ossobuco en meer!

Klaar voor een nieuw weekmenu? Wij wel! Deze week kiezen we voor noedels, heerlijke pastagerechten, een ovenschotel met kabeljauw en burrito’s met gehakt en koolsla. Snelle doordeweekse gerechten en in het weekend pakken we natuurlijk wat meer uit!

Noedels met oesterzwam en gember

Noedels met oesterzwam en gember

Gek op noedels? Probeer dan zeker deze noedels met oesterzwam en gember! Een ultra snelle maaltijd, want de bereiding kost je maar 20 minuten. Ideaal na een drukke dag!

Pasta Met Rucola En Ansjovisboter 0018 Low Res

Pasta met rucola en ansjovisboter

Wij zijn dol op de Italiaanse keuken! Aan de heerlijke pasta’s kan je allerlei ingrediënten toevoegen. Vandaag maken we pasta met rucola en ansjovisboter. Enorm goed van smaak!

Krokante gnocchi met raapstelen in romige witte wijnsaus

Krokante gnocchi met raapstelen

Heb jij ook zo uitgekeken naar het voorjaar? Gelukkig is het bijna lente! Met dit recept voor krokante gnocchi met raapstelen kijken wij hier alvast naar uit. Een heerlijk recept om de week mee te breken.

kabeljauw ovenschotel

Kabeljauw ovenschotel

Op donderdag kiezen we voor een ovenschotel met kabeljauw. Lekker in combinatie met puntpaprika, courgette en krieltjes! De crème fraîche voegt een romige touch toe aan het geheel, wat het helemaal compleet maakt.

romige pasta met champignons

Romige pasta met champignons

Start jouw weekend met comfort food. Deze romige pasta met champignons is wat ons betreft de ideale maaltijd voor de vrijdagavond. Snel te bereiden, voedzaam én ook nog eens ontzettend lekker!

ossobucu

Italiaanse ossobuco met sinaasappel en kaneel

Zin en tijd om wat langer in de keuken te staan? Maak dan deze Italiaanse ossobuco! Nadat je de voorbereidingen hebt getroffen en alles in de pan zit, laat je het geheel 2,5 uur sudderen tot het vlees heerlijk mals is. Genieten!

Burrito met gehakt en koolsla

Viva la Mexico! We sluiten de week af met een heerlijke Mexicaanse maaltijd: burrito met gehakt en koolsla. Met dit gerecht kom je ook op zondag aan je dagelijkse portie groenten!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via