Klaar voor een nieuw weekmenu? Wij wel! Deze week kiezen we voor noedels, heerlijke pastagerechten, een ovenschotel met kabeljauw en burrito’s met gehakt en koolsla. Snelle doordeweekse gerechten en in het weekend pakken we natuurlijk wat meer uit!
Noedels met oesterzwam en gember
Gek op noedels? Probeer dan zeker deze noedels met oesterzwam en gember! Een ultra snelle maaltijd, want de bereiding kost je maar 20 minuten. Ideaal na een drukke dag!
Pasta met rucola en ansjovisboter
Wij zijn dol op de Italiaanse keuken! Aan de heerlijke pasta’s kan je allerlei ingrediënten toevoegen. Vandaag maken we pasta met rucola en ansjovisboter. Enorm goed van smaak!
Krokante gnocchi met raapstelen
Heb jij ook zo uitgekeken naar het voorjaar? Gelukkig is het bijna lente! Met dit recept voor krokante gnocchi met raapstelen kijken wij hier alvast naar uit. Een heerlijk recept om de week mee te breken.
Kabeljauw ovenschotel
Op donderdag kiezen we voor een ovenschotel met kabeljauw. Lekker in combinatie met puntpaprika, courgette en krieltjes! De crème fraîche voegt een romige touch toe aan het geheel, wat het helemaal compleet maakt.
Romige pasta met champignons
Start jouw weekend met comfort food. Deze romige pasta met champignons is wat ons betreft de ideale maaltijd voor de vrijdagavond. Snel te bereiden, voedzaam én ook nog eens ontzettend lekker!
Italiaanse ossobuco met sinaasappel en kaneel
Zin en tijd om wat langer in de keuken te staan? Maak dan deze Italiaanse ossobuco! Nadat je de voorbereidingen hebt getroffen en alles in de pan zit, laat je het geheel 2,5 uur sudderen tot het vlees heerlijk mals is. Genieten!
Viva la Mexico! We sluiten de week af met een heerlijke Mexicaanse maaltijd: burrito met gehakt en koolsla. Met dit gerecht kom je ook op zondag aan je dagelijkse portie groenten!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment