Er staat deze week een nieuw weekmenu vol makkelijke en voedzame recepten voor je klaar. Van vegetarische gerechten tot recepten met vlees of vis. Probeer bijvoorbeeld de couscous bowl met halloumi en gegrilde wortel of geniet in het weekend van naanpizza’s met tonijn. Het weekmenu zit boordevol variatie en er is voor ieder wat wils. Eet smakelijk!
Curry met zalm en chermoula
We beginnen de week met dit lekkere en internationale gerecht. Deze curry met zalm en chermoula zet je binnen een halfuur op tafel en is ook nog eens super voedzaam. Chermoula is een marinade en relish uit de Algerijnse, Libische, Marokkaanse en Tunesische keuken.
Gekarameliseerde uien pasta
Wil je een keer iets anders proberen dan de typische pasta pesto? Probeer dan deze gekarameliseerde uien pasta! We maken de pasta met uien die we langzaam karamelliseren voor die heerlijke, zoete smaak. Het is het ideale comfortgerecht met weinig ingrediënten en superveel smaak!
Gevulde aardappel met bacon en jalapeño
Breek de week met deze gevulde aardappelen met bacon en jalapeño. Met maar een handjevol ingrediënten zet je toch een smaakvol gerecht op tafel met een beetje pit. De zachte binnenkant van de aardappel, gecombineerd met krokante bacon, pittige jalapeño en gesmolten cheddar, maakt dit een heerlijke maaltijd.
Couscous bowl met halloumi en gegrilde wortel
Deze couscous bowl met halloumi en gegrilde groenten is niet alleen een feestje op je bord, het smaakt ook nog eens superlekker! En het mooiste van alles is dat je deze couscous bowl binnen een kwartiertje kunt maken. Een simpele, maar verrassende maaltijd waar iedereen van geniet!
Noedels met pittige worst
Zin in een makkelijk, maar voedzaam gerecht? Probeer dan eens deze noedels met pittige worst. Deze pittige variant met worst is smaakvol en bovendien zit hij vol groenten. Lekker met paprika, sjalot en kastanjechampignons én een zelfgemaakte ‘saus’ van sojasaus en pindakaas.
Naan pizza met tonijn
Geniet van het weekend met deze naan pizza met tonijn. Deze variant op de klassieke pizza is heerlijk van smaak, waarbij de krokante naanbodem met tonijn en mozzarella zorgt voor een perfecte smaakcombinatie. Je maakt deze naanpizza’s al in een paar minuten en vervolgens doet de oven al het werk.
Deze ovenschotel met kip en zoete aardappel is ideaal voor de zondag! De ovenschotel zit boordevol groenten en zet je ook nog eens met minimale inspanningen op tafel. Geniet van de smaakvolle kip die gemarineerd is in onder andere ketjap en honing.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment