Kies voor meer balans met dit gevarieerde weekmenu! Van smaakvolle gerechten uit de oven tot goedgevulde rijstgerechten. Na de feestdagen en vrije dagen is het wel weer tijd voor wat meer regelmaat in je voeding. Ga aan de slag in de keuken en geniet elke dag van de lekkerste vis-, vlees- of vegetarische gerechten.
Stamppot boerenkool met rookworst
Voor de woensdag staat er een echte Hollandse klassieker op het menu. Een boerenkoolstamppot met rookworst en jus! Het ultieme comfortfood voor tijdens het winterseizoen. Breng het geheel op smaak met kruiden, peper en zout en top de stamppot af met een smeuïge jus!
Kipstoof met aardappel
Tijdens een winterse zaterdag is het heerlijk om aan de slag te gaan met een stoofgerecht! De goedgevulde kipstoof bevat lekker veel groenten, een vleugje kerrie en heerlijke, malse kip. Dit eiwitrijke recept zorgt voor een voedzame maaltijd en is door de langere wachttijd perfect voor in het weekend.
Met dit recept sluit je de week zeker goed af! Voor het bereiden van de gevulde flespompoen sta je wat langer in de keuken, maar dat is het helemaal waard! Het recept is rijk van smaak en heeft door de gedroogde cranberry’s en abrikozen een zoete touch. Een voedzame maaltijd en het ziet er ook nog eens heel feestelijk uit.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment