Er staat weer een lekker nieuw weekmenu voor je klaar met makkelijke, maar smaakvolle recepten voor de hele week! Van een zuurkool ovenschotel met gehakt en ananas tot orzo met ratatouille en hasselback pompoen caprese, dit weekmenu zit weer vol verrassende gerechten.
Indische andijviestamppot met gehaktballen
Een verrassende twist op een klassieke andijviestamp! Deze Indische andijviestamppot wordt op smaak gebracht met ketjapsaus én in zoete ketjap gebakken gehaktballen. Een lekker bordje comfort food met een vleugje Azië!
Orzo met ratatouille
Dit kleurrijke gerecht is in no time gemaakt en zit boordevol groenten. Naast de klassieke ratatouille groenten voegen we orzo toe om er een lichte, maar vullende maaltijd van te maken. Ook fijn: het gerecht is al in 20 minuten gemaakt!
Snelle wokmaaltijd met garnalen
De woensdag schreeuwt om makkelijke recepten. Laat deze snelle wokmaaltijd met garnalen hier geschikt voor zijn! Met knapperige groenten als asperge broccoli en babymaïs, een zelfgemaakte zoete woksaus en zilvervliesrijst is de maaltijd compleet.
Zuurkool ovenschotel met gehakt en ananas
Tijdens de koude dagen is er niets zo lekker als een ovenschotel. Zo is deze zuurkool ovenschotel met gehakt en ananas hét antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?‘. Makkelijk om te maken, vol van smaak en dankzij de ananas ook lekker zoet.
Hasselback pompoen caprese
We starten het weekend met een verrassend vegetarisch recept! Deze hasselback pompoen caprese combineert winterse en Italiaanse smaken met elkaar. Snijd de pompoen in, vul met pesto, tomaat en mozzarella en bereid het geheel in de oven.
Pasta met coquilles en citroen-dillesaus
Pak op zaterdag uit met dit heerlijke pasta recept. De zachte smaak van coquille is in combinatie met de pasta en romige citroen-dillesaus verrassend lekker! Serveer er wat groenten bij voor de vitamines en je hebt een makkelijk, maar culinair gerecht op tafel.
Een klassieker voor de zondag! Deze quiche Lorraine is er eentje die het altijd goed doet. Lekker voor het diner met een salade ernaast, maar ook heerlijk om restjes te serveren als lunch recept. Laat je verrassen door dit Franse gerecht!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment