• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 23: nacho bowl, aardappelsalade met ansjovis en meer!
Loaded Fries Met Pulled Chicken
Lifestyle

Weekmenu week 23: nacho bowl, aardappelsalade met ansjovis en meer!

Receptinspiratie nodig? Met dit weekmenu heb je jouw eigen weekmenu zo gevuld! Van een Aziatische rijstsalade tot een nacho bowl met zoete aardappel en van een goedgevulde pasta tot loaded fries met pulled chicken. Doe nu inspiratie op!

Aziatische Rijstsalade Met Gerookte makreel

Aziatische rijstsalade met sesamdressing

Jouw week beginnen met een maaltijd die binnen 20 minuten op tafel staat? Het kan met deze Aziatische rijstsalade met sesamdressing! De sesamdressing maak je natuurlijk zelf en de salade bestaat verder o.a. uit Chinese kool, ui, wortel en gerookte makreel.

chefke luc pasta asperges

Pasta met witte en groene asperges

Ben je gek op pasta en op witte én groene asperges? Dan moet je deze pasta met witte en groene asperges zeker proberen! Een heerlijke, romige pasta waarin we guanciale, Pecorino en citroen combineren.

Romige Kokossoep Met Koolvis 0017Low Res

Romige kokossoep met koolvis

Deze lichte avondmaaltijd is heerlijk voor een doordeweekse dag waarop je niet veel tijd hebt om te koken. De romige kokossoep met koolvis staat namelijk binnen 25 minuten al op tafel! Makkelijk, vol van smaak en gewoonweg lekker.

Nacho Bowl Met Zoete Aardappel 2

Nacho bowl met zoete aardappel

Toe aan een echt feestmaal? Maak dan deze nacho bowl met zoete aardappel! De nacho’s maak je van zoete aardappel, waardoor ze een stuk voedzamer zijn. Lekker met onder andere gehakt, maïs en bonen!

aardappelsalade met ansjovis

Aardappelsalade met ansjovis

Met wat warmer weer vinden wij het heerlijk om als avondmaaltijd te genieten van een frisse salade. Deze aardappelsalade met ansjovis is daar een mooi voorbeeld van! Door de salade te maken met aardappelen is het lekker vullend.

broodje shoarma met lamsvlees

Broodje shoarma met lamsvlees

Echt comfort food is en blijft in onze ogen een broodje shoarma. In dit recept kiezen we voor een broodje shoarma met lamsvlees en vullen we de pita’s verder met zelfgemaakte tzatziki en zoetzure uien.

Loaded fries met pulled chicken

Loaded fries: ons kan je ervoor wakker maken. Jou ook? Maak dan op zondag deze loaded fries met pulled chicken! Lekker met tomaatjes, rode ui en zelfgemaakte guacamole.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via