
Ontdek het nieuwe weekmenu van deze week! Een gevarieerd weekmenu met voor ieder wat wils, van vlees en vis tot vegetarisch en vegan. Geniet van een hartige spruitjes salade met ansjovis of kies voor een vegan jambalaya met bonen en ananas. Laat je inspireren en ga aan de slag met je favoriete recepten!
Dinsdag – Harissa parelcouscous met halloumi
Dit gerecht is smaakvol, kleurrijk en ook nog eens makkelijk om te maken. Met pittige harissa, geroosterde groenten en gebakken halloumi is dit de perfecte combinatie van pittig en zout. Ook fijn, het staat al binnen 20 minuten op tafel en is helemaal vegetarisch.
Vrijdag – Conchiglioni ovenschotel met ricotta
Heb je zin in pasta, maar dan wel iets speciaals? Probeer eens deze gevulde conchiglioni ovenschotel! De pasta wordt gevuld met ricotta, spinazie en pesto en daarna afgebakken in een smaakvolle tomatensaus. Na twintig minuten in de oven haal je een geurige ovenschotel tevoorschijn die smaakt alsof je uren in de keuken hebt gestaan.
Zaterdag – Boeuf bourguignon met aardappelwedges
Op een herfstachtige zaterdagavond is er niets beter dan een langzaam sudderende stoofpot. In dit recept gaan we voor een klassieke boeuf bourguignon: malse runderlappen gestoofd in rode wijn met winterwortel, bleekselderij, champignons en cherrytomaten. Om het gerecht helemaal compleet te maken, serveren we het met knapperige aardappelpartjes uit de oven.
Nu de spruitjes helemaal in het seizoen zijn en dus op hun best smaken, hebben we een heerlijke spruitjessalade met ansjovisdressing. Geroosterde spruitjes met krokante bacon, walnoten en vleugje za’atar kruiden vormen de perfecte combinatie voor de koudere dagen. Een perfect hartig gerecht om deze week mee af te sluiten!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment