Tip: je kan zoveel koekjes bakken als je wilt! Eventueel overgebleven ongebakken koekjes kan je invriezen voor een volgende keer. Bak ze de volgende keer bevroren in de oven. Gebakken koeken zijn 2 weken houdbaar, ongebakken kan je ze 3 maanden in de diepvries bewaren.
Heerlijke koekjes om te bakken
Knapperig vanbuiten, smeuïg vanbinnen… dat is wat ons betreft de basis voor een perfect koekje. Koekjes kunnen altijd wel. Of je het nu serveert als lekkernij naast de koffie of thee, als tussendoortje pakt of gewoon voor de lekker, met een koekje zit je altijd goed. Er zijn tal van lekkere recepten te vinden, maar wij zetten onze favoriete graag voor je op een rijtje!
- Triple chocolate cheesecake cookies: niet één, niet twee maar drie soorten chocolade worden voor deze smeuïge koekjes gebruikt. De vulling van roomkaas zorgt voor een cheesecake effect.
- Klassieke zandkoekjes: je hebt ze vast en zeker wel eens gegeten, maar wist je dat je dit koekje ook gemakkelijk zelf kan maken? Met maar een handjevol ingrediënten tover je al zandkoekjes op tafel.
- Banaan havermoutkoekjes met kokos: klassiek bananenbrood move over, deze banaan havermoutkoekjes zijn nóg lekkerder. Daarnaast zijn ze ook nog een voedzame optie én gemakkelijk te maken.
- Intense chocolade koekjes: wanneer je dol bent op een chocolade koekje, dan moet je dit recept proberen. De combinatie van 70% pure chocolade met sinaasappel pure chocolade én sinaasappelschil zorgt voor een smaakexplosie in de mond bij iedere hap.
- Krakelingen met citroen en kandijsuiker: een klassieker in een nieuw jasje! Deze krakelingen brengen we op smaak met citroen, kaneelsuiker én kandijsuiker. Een heerlijke zoete snack voor ieder moment.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment