Deze vegan zalm in bladerdeeg is snel en makkelijk te maken. In deze variant gebruiken we Vivera plantaardige zalm, citroenroomkaas en spinazie. De citroen in de plantaardige roomkaas geeft de zalmpakketjes een heerlijke frisse smaak.
Met vegan recepten is meer mogelijk dan je denkt. Dankzij plantaardige alternatieven als tempeh, jackfruit en veganistische zalm geef je jouw favoriete gerechten een vegan twist.
Wanneer je vegan eet, vermijd je producten die afkomstig zijn van dieren. Zo laat je niet alleen vis en vlees staan, maar ook zuivel, eieren en honing. Producten die in onze alledaagse boodschappen zitten. Gelukkig zijn er steeds meer vegan alternatieven in de supermarkt te vinden en kun je snel en makkelijk de lekkerste recepten op tafel toveren. Wat dacht je van vegan jackfruit-kerrie met bloemkoolrijst en boontjes of vegan kapsalon met oesterzwamshoarma? Lekker én gevarieerd!
Wist je dat je desserts en gebak als chocolademousse ook vegan kunt maken? Maak het af met rood fruit en je hebt een feestelijk dessert op tafel! Heb je iets meer de tijd? Probeer dan de vegan perencrumble. Met maar 6 ingrediënten heb je een heerlijke vegan gebakje.
Ontdek alle vegan recepten en geniet elke dag van plantaardige gerechten!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment