In samenwerking met:
Wraps Met Tomaat En Gehakt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Wraps met tomaat en gehakt

Een favoriet van velen: wraps. Deze wraps met tomaat en gehakt zijn ook nog eens in 15 minuten gemaakt én budgetproof. Een makkelijk recept geschikt voor elke doordeweekse avond!

Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept wraps met tomaat en gehakt

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het rundergehakt samen met ½ van het paprikapoeder in 3 min. op middelhoog vuur rul.
2
Spoel ondertussen de maïs en kidneybonen af onder koud stromend water in een vergiet en laat uitlekken. Voeg de maïs en kidneybonen toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in blokjes en meng de crème fraîche met het overige paprikapoeder.
4
Verdeel de crème fraîche, het gehakt-bonenmengsel en de tomatenblokjes over de wraps. Vouw de onderkant van de wraps naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.

Vegatip: in plaats van rundergehakt kun je ook rulstukjes gebruiken om de wraps gemakkelijk en snel vegetarisch te maken.

Heerlijke wrap recepten voor iedere dag

Snel, makkelijk en gewoonweg lekker. Wij zijn dol op wraps! Je kan ze koud serveren, maar ook warm. Voor bij de borrel, als lunchgerecht of lekker voor het diner. Alles is mogelijk met wraps! Qua vulling kan je bijvoorbeeld kiezen voor diverse groenten om het een vegetarisch recept te maken, maar je kan de wraps ook vullen met vlees of vis.

Voor de borrel zijn deze tomatenwraps met zalm en kruidenroomkaas een heerlijke variant van de populaire kruidenkaas-kipfilet of carpaccio wraps. Dit borrelhapje staat al in 15 minuten op tafel, dus in no time kan je al proosten op het weekend! Ook lekker: wraps met pompoenhummus, avocado, courgette en feta. Niet alleen voor de borrel is dit hapje lekker, want wanneer je het niet in stukjes snijdt is het ook erg lekker voor de lunch!

Voor het diner zijn de wraps met tomaat en gehakt een klassieker om te maken. Binnen een handomdraai is het al gemaakt, ideaal voor wanneer er een drukke avond op de planning staat. Liever vegetarisch? Maak dan deze halloumi taco’s met mango, rode kool pickles en avocadomayonaise. De halloumi zorgt voor een heerlijke zoute smaak, de mango zorgt voor een frisse touch en de rode kool pickles geven een knapperige bite aan het geheel. In één woord verrukkelijk!

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via