• Home
  • Lifestyle
  • Eiwitrijk weekmenu: met o.a. noedels met pittige worst, burrito met gehakt en meer!
kabeljauw ovenschotel
Lifestyle

Eiwitrijk weekmenu: met o.a. noedels met pittige worst, burrito met gehakt en meer!

Let jij erop dat je met je voeding voldoende eiwitten binnenkrijgt? Dit is van groot belang, omdat je lichaam eiwitten gebruikt als bouwstof voor lichaamscellen als je huid, spieren én botten. Je lichaam heeft dus continu eiwitten nodig! Hoog tijd om ervoor te zorgen dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Wij helpen je weg met dit eiwitrijke weekmenu!

Noedels Met Pittige Worst 2

Noedels met pittige worst

We trappen de maandag af met een heerlijk noedelrecept, namelijk noedels met pittige worst. Een snelle maaltijd met varkenssaucijs, lekker veel groenten en een heerlijke saus van sojasaus en pindakaas. Wij garanderen je dat je de week zo goed start met deze maaltijd die 36 gram eiwitten bevat!

Kip uit de oven met za’atar

Kip uit de oven met za’atar

Kook je wel eens met za’atar? Deze Midden-Oosterse kruidenmix kan je enorm goed gebruiken voor het ‘marineren’ van kipfilet zoals in dit recept. Combineer het met geroosterde aardappelpartjes en wortel en je hebt een volwaardige maaltijd. Een AVG’tje, maar dan anders! En met maar liefst 60 gram eiwitten kunnen we dit méér dan eiwitrijk noemen.

Burrito met gehakt en koolsla

Burrito met gehakt en koolsla

De werk- en/of schoolweek is doormidden, tijd voor een lekkere maaltijd! Deze burrito met gehakt en koolsla bevat 29 gram eiwitten per persoon én staat binnen 15 minuten op tafel. Wat wil je nog meer? Kies voor deze snelle, voedzame maaltijd!

Pasta Met Garnalen

Pasta met garnalen

Ook zo gek op garnalen? Wij combineren het in een smaakvolle, romige pasta met Parmezaanse kaas, spinazie en chilivlokken. De chilivlokken voegen een heerlijk pitje toe aan dit recept én de maaltijd bevat 34 gram eiwitten per persoon.

kabeljauw ovenschotel

Kabeljauw ovenschotel

De vis is in dit recept de echte eiwitbom, wat resulteert in 35 gram eiwitten per persoon. Probeer daarom ook wekelijks minimaal één keer een lekker stukje vis te eten! Wij combineren het op de vrijdag in een ovenschotel met puntpaprika, courgette en krieltjes. Kies voor een goede start van het weekend!

ossobucu

Italiaanse ossobuco met sinaasappel en kaneel

Heb je in het weekend wat meer tijd om in de keuken te staan? Kies voor een heerlijk stoofgerecht zoals deze ossobuco! Met 69 gram eiwitten per portie barst dit gerecht van de eiwitten. Heerlijk mals vlees in een smaakvolle saus, wie houdt er niet van?

Vegan lasagne

Hoe lekker is het om op zondag met een bord comfort food op de bank te ploffen? Deze vegan lasagne kost je 20 minuten bereidingstijd, waarna je de lasagne in de oven schuift en de oven de rest van het werk doet. Een eiwitrijk gerecht met maar liefst 31 gram eiwitten per portie. Ideaal als je het ons vraagt!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via