Inspiratie nodig voor het avondeten? Met dit nieuwe weekmenu helpen wij je op weg! Het weekmenu bestaat uit 7 afwisselende recepten, zowel vlees en vis als vegetarisch. Doe inspiratie op en duik zelf de keuken in om de lekkerste gerechten te bereiden!
Traybake met gegrilde kip
Start de week met een lekkere traybake. Deze traybake maken we met gekruide kipdijfilet, broccoli en rode ui. Vul de pitabroodjes met de kip en groenten en top af met een zelfgemaakte dressing van sinaasappel, honing en mosterd. Lekker fris!
Orzo met ‘nduja
Het ingrediënt ‘nduja is de laatste tijd steeds populairder geworden. Je maakt er deze heerlijke orzo met ‘nduja mee! Een snelle maaltijd die al in 15 minuten op tafel staat. Dat wordt lekker snel genieten van je maaltijd op de dinsdag!
Chorizo ovenschotel
Op zoek naar een lekker ovengerecht? Deze chorizo ovenschotel is een echte aanrader! Een maaltijd met lekker veel groenten én lekker veel smaak door de toevoeging van chorizo. Dit wil je proberen!
Notenrijst met borlottibonen
Deze vegetarische maaltijd bevat lekker veel eiwitten én is heerlijk smaakvol. De bospeen en knolselderij rooster je in de oven voor een goddelijke smaak. Lekker in combinatie met de notenrijst!
Cannelloni met groene asperges
Wanneer je nog nooit cannelloni hebt klaargemaakt, moet je het zeker eens proberen. Deze pastasoort kan je vullen met allerlei ingrediënten, bijvoorbeeld met groene asperges zoals in dit recept. De truffeltapenade maakt het gerecht compleet!
Aspergegratin
De asperges zijn weer in het seizoen! Een periode waar wij altijd erg naar uitkijken, want wat is deze groente toch lekker. Vandaag verwerken we de witte asperges in deze heerlijke aspergegratin. Een verrukkelijke maaltijd voor de zaterdagavond!
Wanneer je houdt van zalm is dit recept echt een aanrader. De zalm besmeer je met een smaakvolle kruidensaus en vervolgens leg je er plakjes citrusfruit bovenop voor een heerlijke, frisse smaak. Serveer met bulgur voor een complete maaltijd!
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment