• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 24: crispy potato salad, courgette-venkelsoep en meer!
Lifestyle

Weekmenu week 24: crispy potato salad, courgette-venkelsoep en meer!

Heb je geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten? Wij bieden je met dit weekmenu inspiratie voor heerlijke recepten! Ontdek wat er op het menu staat en ga zelf aan de slag.

Suikervrije Salade

Suikervrije salade met tempeh

Vandaag start de Nationale week zonder suiker! Doe jij mee? Met deze suikervrije salade met tempeh start je deze week goed. In 20 minuutjes zet je deze smaakvolle salade al op tafel, lekker makkelijk dus!

Crispy potato salad

Crispy potato salad

Wanneer je regelmatig scrollt op social media heb je deze salade vast al eens voorbij zien komen: de crispy potato salad. Wij maken ‘m met witte én groene asperges, spekblokjes en lekker veel smaakmakers.

Gevulde zoete aardappel met pittig gehakt

Gevulde zoete aardappel met pittig gehakt

Gevulde groenten staan met enige regelmaat op het menu, maar wat denk je van deze gevulde zoete aardappel met pittig gehakt? De zoete aardappelen gaar je in de oven, waarna je ze vult met het mengsel van pittig gehakt en aftopt met chimichurri en koriander.

Courgette-venkelsoep

Courgette-venkelsoep

Een lichte avondmaaltijd die ook nog eens snel op tafel staat! De courgette-venkelsoep heeft het allemaal. Gemakkelijk om te maken én de soep bevat lekker veel groenten. Serveer er stokbrood bij voor een complete maaltijd en top het geheel af met knoflook croutons!

Krokante kabeljauw uit de oven

Krokante kabeljauw uit de oven

Eet jij iedere week een stukje vis? Het is ontzettend gezond! Met deze krokante kabeljauw uit de oven weten we zeker dat iedereen ervan smult. Onwijs makkelijk om te maken, vol van smaak. Lekker met aardappeltjes, courgette én aioli!

Panpizza met aubergine

Op deze mooie zaterdag kiezen we voor deze heerlijke panpizza! Het deeg voor de pizza maak je relatief gemakkelijk zelf met bloem, zout, gist, kristalsuiker en water. Beleg de pizza met aubergine, ricotta en smaakmakers voor een heerlijke maaltijd.

Pulled chicken buns

Heb je op zondag weinig zin om te koken, maar wil je de week wél afsluiten met een lekkere maaltijd? Maak deze pulled chicken buns! Met minimale inspanning zet jij een smaakvol gerecht op tafel.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via