• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 34: nasi goreng, pulled chicken van de BBQ en meer!
Pulled Chicken Van De Bbq 1
Lifestyle

Weekmenu week 34: nasi goreng, pulled chicken van de BBQ en meer!

Wij verrassen én inspireren je met 7 nieuwe recepten waarmee jij jouw weekmenu kan vullen! Een afwisselend weekmenu waarin alles terugkomt: vegetarische gerechten en gerechten met vlees en vis. Zo zit er voor iedereen iets lekkers tussen!

Nasi Goreng Bacon Liggend Low Res

Nasi goreng bacon met doperwten

Na een lange werkdag geen zin om uitgebreid te koken? Begrijpen we helemaal! Maak daarom deze nasi goreng bacon met doperwten. Een maaltijd die binnen 20 minuten op tafel staat, dat klinkt toch perfect?

Mediterrane Kabeljauw 2

Mediterrane kabeljauw

Met dit recept serveer je de zomer op je bord! De Mediterrane kabeljauw maak je met overheerlijke smaken uit de Mediterrane keuken: vis, tomaat, olijf en verschillende smaakmakers. Loopt het water je al in de mond?

Geitenkaas Rosti Liggend Low Res

Geitenkaasrösti met bietjes

Deze geitenkaasrösti met bietjes is een heerlijk vegetarisch recept! De combinatie van geitenkaas met bietjes heeft zichzelf al vaker bewezen. Na 15 minuten voorbereidingstijd schuif je de rösti de oven in en kan jij relaxen!

Bao Bun Pulled Duck Liggend Low Res NIEUW

Bao buns met pulled duck

Eén van onze favoriete gerechten blijft toch wel bao buns gevuld met allerlei lekkere dingen! In dit recept kiezen we voor bao buns met pulled duck. Vul de bao buns verder met knapperige groenten en hoisinmayonaise!

Vijgen tarte tatin met schapenkaas

Vijgen tarte tatin met schapenkaas

Tarte tatin kennen we over het algemeen als zoet dessert, maar wist je dat je het ook heel goed kan bereiden als avondmaaltijd? In dit recept kiezen we voor een combinatie van zoete vijgen, romige schapenkaas en hartige sjalot. Overheerlijk!

Pasta Arrabiata Chefke Luc Liggend Low Res

Zelfgemaakte pasta met burrata

Heb je al eens zelf pasta gemaakt? Ontzettend leuk om te doen! Leuk om hier op zaterdagmiddag mee aan de slag te gaan, zodat je vervolgens deze heerlijke zelfgemaakte pasta met burrata kan serveren. Want alles wat je zelf maakt smaakt beter, toch?

Pulled chicken van de BBQ

Pulled chicken heb je vast al eens bereid in de pan, maar wist je dat je het ook heel goed kan klaarmaken op de barbecue? Deze pulled chicken van de BBQ is snel gemaakt én ontzettend smaakvol. Probeer het zelf met dit recept!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via