Inspiratie nodig voor het avondeten? Met dit goedgevulde weekmenu helpen we je op weg! Van een Griekse salade tot pasta met garnalen en een heerlijke soep. In dit weekmenu ontdek je verschillende vegetarische recepten, maar ook recepten met vlees/kip en vis.
Gegrilde spitskool met miso
Spitskool is een echte zomer- en herfstgroente, perfect dus om nu te verwerken in gerechten! Maak er bijvoorbeeld deze gegrilde spitskool met miso mee. Een snelle maaltijd die barst van de verschillende smaken!
Griekse salade met gyros en pastinaak
Kies voor een Griekse maaltijd met deze overheerlijke Griekse salade met gyros en pastinaak. De oude Grieken kookten eeuwen geleden al met pastinaak. Leuk om deze vergeten groente te verwerken in dit gerecht!
Jordaanse soep met linzen
Deze Jordaanse soep met linzen vult ontzettend goed en is daardoor lekker voedzaam. Na 20 minuutjes voorbereiding laat je het geheel nog 20 minuten koken en vervolgens pureer je alles met de staafmixer.
Pesto ovenschotel met knolselderij
Ovenschotels, we zijn er dol op! Deze pesto ovenschotel met knolselderij is een echte aanrader. Het gerecht bevat lekker veel verschillende groenten en met smaakmakers als groene pesto en tijm maak je de maaltijd compleet.
Pasta met garnalen
Op vrijdag niet zo’n zin om uitgebreid te koken? Dat begrijpen we maar al te goed! Deze pasta met garnalen is een ideale start van het weekend. Weinig ingrediënten, makkelijk om te maken én superveel smaak!
Kippenbouten uit de slowcooker
Heb jij een slowcooker in huis? Bereid dan zeker eens deze kippenbouten uit de slowcooker! Door de langzame garing wordt het kippenvlees ontzettend mals. Het kost je maar 10 minuten voorbereiding en het overige werk doet de slowcooker!
Een fancy gerecht op tafel zetten zonder dat het veel moeite kost om te maken? Ga voor deze gepofte aardappel met whipped feta! De combinatie van de whipped feta met de rode bietjes is echt hemels.
Vind je dit leuk?
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment