• Home
  • Lifestyle
  • Weekmenu week 8: beef teriyaki, spruitjestaart met feta en meer!
Ratatouille ChefkeLuc 02
Lifestyle

Weekmenu week 8: beef teriyaki, spruitjestaart met feta en meer!

We hebben een nieuw gevarieerd weekmenu voor je klaarstaan! Allemaal maaltijden met veel smaak en lekker veel groenten. Denk aan cannelloni met zalm, een pittige Toscaanse pasta en een kip tandoori traybake. Vis, vlees en vega, dus voor ieder wat wils!

Cannelloni Met Zalm En Ricotta

Cannelloni met zalm en ricotta

Start je week met een maaltijd met weinig voorbereiding! Het bereiden van deze heerlijke cannelloni ovenschotel kost jou namelijk maar 15 minuutjes, waarna je het de oven in schuift. Kan je in de tussentijd mooi iets anders doen!

Beef teriyaki

Beef teriyaki

Vanavond op het menu: een heerlijke beef teriyaki! Smaakvol, voedzaam en lekker snel. Wat wil je nog meer? Een maaltijd boordevol groenten die iedereen lust!

Spruitjestaart Met Feta 2

Spruitjestaart met feta

Deze spruitjestaart is écht het proberen waard. Wedden dat het hele gezin spruitjes lekker gaat vinden door dit gerecht? En wanneer je iets over hebt van deze heerlijke avondmaaltijd, eet je het de volgende dag als lunch. Ideaal!

Pittige Toscaanse pasta met kip

Pittige Toscaanse pasta met kip

Ga voor een heerlijk Italiaans gerecht met deze pittige Toscaanse pasta! De basisingrediënten voor dit romige gerecht zijn o.a. zongedroogde tomaten, spinazie en volle room. Voeg er chilivlokken aan toe voor wat extra pit en je hebt een heerlijke maaltijd!

Gnocchi met boerenkoolsaus

Gnocchi met boerenkoolsaus

Op vrijdag genieten we van gnocchi met wat extra groenten door de boerenkool te verwerken in de saus, die goed vastplakt aan de gekookte gnocchi. Afgetopt met blauwe kaas en crispy walnoten heeft dit gerecht een heerlijke pit én een goede bite.

Ratatouille ChefkeLuc 02

Ratatouille

Ken je het gezegde ‘twee vliegen in één klap’? Deze maaltijd heeft het! Een gezonde maaltijd, maar tóch heerlijk comfort food. En daarmee ideaal voor een zaterdagavond op de bank! Leg de groenten mooi om en om in de pan en het is ook nog eens een plaatje om te zien.

Kip tandoori traybake

Op zondag weinig tijd om te koken? Gooi alle ingrediënten samen op een traybake en schuif het de oven in! De kip marineer je in yoghurt en kruiden en combineer je met rode ui, gele paprika, aspergetips en kikkererwten. Lekker veel groenten!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Weekmenu

Gemaakt door Eatertainment

Delen via