Vind de lekkerste recepten voor elk moment

Van snelle pasta's tot romige ovengerechten

Geroosterde bloemkool met harissa

Smaakmaker van de maand

De smaakmaker van deze maand is… peterselie! Elke maand lichten we een smaakmaker uit én bieden we extra (food)inspiratie rondom deze smaakmaker. Deze maand is dit peterselie! Aanraders voor recepten met peterselie zijn deze bao buns met crispy chicken of deze heerlijke geroosterde bloemkool. Van alles op de hoogte zijn en blijven? Volg ons op Instagram!

Spicy Bbq Groentespiezen

Tijd voor een lekkere barbecue

Het mooie weer komt er eindelijk aan en dat betekent dat het tijd is om een gezellige barbecue te plannen! Wil je eens iets anders klaarmaken op de barbecue dan de standaard hamburger en saté? Ga voor Aziatisch gepekeld buikspek of kies voor deze smakelijke spicy BBQ groentespiezen. De marinade maak je met TABASCO® Original Red Sauce, olijfolie, gerookt paprikapoeder en kaneel.

Bucatini pasta Siciliana

Heerlijke, frisse recepten

De zon laat zich steeds vaker zien en we kunnen de zomer ruiken! Tijd om jezelf te laten inspireren met frisse recepten die perfect zijn voor de lente en zomerdagen. Van heerlijke salades tot smaakvolle bakrecepten, duik vandaag de keuken nog in met Reclamefolder!

Whipped Lemonade Met Citroen En Kokos

Verfrissende drankjes

Zodra het zonnetje schijnt, gaat er niets boven een verfrissend drankje in je hand terwijl je op het terras geniet van het mooie weer. Of je nu gaat voor een klassieke Aperol Spritz of een tropische whipped lemonade met citroen en kokos, trakteer jezelf met een van deze heerlijke drankjes voor de zomer.

Maak je gratis profiel aan!

  • Recepten afgestemd op jouw wensen, incl. uitgebreide voedingswaarden
  • Jouw online receptenboek met recepten van Eatertainment, jezelf en andere websites
  • Plan maaltijden met de menu planner

Onze partners