Header Eatertainment 2023 Dec

Vind de lekkerste recepten voor elk moment

Van snelle pasta's tot romige ovengerechten

steak tartare

Doe de test en ontdek jouw smaakprofiel!

De feestdagen staan voor de deur! Voor velen van ons is dit hét moment om uit te pakken met heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Maar hoe kies je een lekkere wijn die past bij jouw gerecht?

Met onze smaakprofieltest in samenwerking met onze partner Wijnvoordeel ontdek je binnen één minuut welke wijnen passen bij jouw smaak. Na het invullen van de test zie je meteen wat jouw smaakprofiel is én ontdek je passende wijnspijscombinaties!

Plantaardig Butterboard

Feestelijke recepten voor de decembermaand

In de maand van het jaar vieren we met geliefden de gezellige feestdagen. Van een sfeervol Kerstmis tot een spetterend Oud en Nieuw. Maak de dagen compleet met heerlijke recepten en een gezellige borrel! Een plantaardig butterboard mag niet ontbreken. Gemaakt van Blue Band Roombeter, afgetopt met granaatappelpitjes, frisse kerstomaatjes, heerlijke kruiden zoals Verstegen Tafelgoud en een pittige touch van de TABASCO® Sriracha.

Stracciatella Di Burrata Met Granaatappel En Bloemen

Een betere kerst met Eatertainment

Bij een gezellig kerstdiner horen natuurlijk heerlijke recepten. Van makkelijke recepten tot chique gerechten en van vlees en vis tot vega(n). Voor iedere gang hebben wij receptinspiratie passend bij jouw kerstwensen!

Maak je gratis profiel aan!

  • Recepten afgestemd op jouw wensen, incl. uitgebreide voedingswaarden
  • Jouw online receptenboek met recepten van Eatertainment, jezelf en andere websites
  • Plan maaltijden met de menu planner

Onze partners