Een goedgevulde frittata dankzij de toevoeging van aardappelschijfjes, courgette en geitenkaas. Voor een extra bite: krokant kruim van knoflook. Voeg voor een frisse touch tomatensalade met balsamico toe. Lekker!
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Tip: een frittata is ook heerlijk om te serveren als lunchgerecht! Maak het bijvoorbeeld voor een brunch in het weekend.
Heb jij al eens een frittata recept geprobeerd? Nee? Aan te raden! Een frittata is een soort omelet, maar dan met lekker veel vulling. Wanneer je het eens hebt geprobeerd, wil je niet meer anders! Een frittata is het ideale gerecht om al je restjes groenten in te verwerken wat weer zorgt voor het tegengaan van voedselverspilling, want je hoeft je restjes groenten niet weg te gooien. En je kan dus ook gewoon eindeloos variëren met de ingrediënten uit je koelkast! Genoeg redenen om eens een frittata recept te proberen. Dus heb je geen idee wat je vandaag moet eten? Het antwoord: frittata!
Ga bijvoorbeeld aan de slag met deze frittata en waterkerssalade met tuinerwten, een heerlijk recept voor het avondeten. Je gooit alles in één pan en na 20 minuten kan je al genieten van een smaakvolle frittata. Serveer daarbij een fris salade recept en de maaltijd is compleet. Wist je dat je frittata ook als ovengerecht kan maken? Zo maken we deze frittata met gerookte zalm in de oven. Eerst even alle ingrediënten in stukjes snijden, goed mengen met het ei en vervolgens in een quichevorm schenken.
Wil je eens een andere frittata maken? Probeer dan deze aardappel-pompoenfrittata met Taleggio. Door aardappel en pompoen toe te voegen aan de frittata, vult die nét wat meer dan een normale frittata. Hoe meer ingrediënten je kiest voor de vulling, hoe voller je uiteindelijk zit door de frittata!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment