Zet de barbecue maar aan

Zet de barbecue maar aan!

Argentijnse Bavette Met Salsa Verde (BBQ) 0021Low Res

Ben jij toe aan wat barbecue inspiratie? Die kun je hier opdoen! Wist je dat je op de barbecue veel meer kunt klaarmaken dan alleen vlees? Ook vis en groenten kun je er erg lekker op bereiden. Je kunt er zelfs gehele desserts op bereiden, zoals de heerlijke BBQ brownie. Verfijn dus je buiten-kokkerel skills en verbluf je gasten tijdens een gezellige barbecue-avond.

Tafelsetting Funcook Elektrische Barbecue

Lekker op de BBQ

Heerlijk: de avonden duren weer langer, de temperatuur is aangenaam en het gezelschap is fijn. Het is weer tijd voor een BBQ! Natuurlijk is het lekker om de klassieke hamburgers op de grill te garen, maar het is nóg leuker om écht uit te pakken tijdens de BBQ. Wij hebben genoeg recepten voor je klaar staan voor een heerlijke en verrassende BBQ.

Houd muggen op afstand

Helaas pindakaas: bij zomerse temperaturen weten muggen je vaak te vinden. Dat is nooit prettig, maar al helemaal niet als je lekker lang wil tafelen tijdens een BBQ-avond. Gelukkig kan je zelf voorkomen dat je BBQ-avond in de soep loopt. Namelijk door zelf een citronella kaars te maken. Citronella is een natuurlijke en niet-giftige stof die muggen op afstand houdt, het ruikt daarnaast ook heerlijk. Dus red je BBQ-avond en houd muggen op afstand met je eigen citronella kaars!

Cola Kipspiezen Met Barbecuesaus

Samen koken?

Samen is vaak leuker dan alleen. En soms heb je nét even wat meer tips nodig als je voor het eerst een nieuw recept uitprobeert op de barbecue. Daarom kan je bij ons recepten bekijken mét (online) workshop. Hierin krijg je stap-voor-stap uitleg en tips. Super handig als jij een BBQ master wil worden. Kijk bijvoorbeeld de online workshop met streetfood specialist Alex terug. Ga samen aan de slag met de cola kipspiesen in homemade barbecuesaus. Heerlijk geserveerd met een frisse salade en Frans stokbrood.